Meer genieten van betere wijn met wijnschrijver Bruno Vanspauwen

Zeldzame Spaanse wijnen van topwijnmaker Daniel Landi in voorverkoop

15 mei 2022

Zeldzame Spaanse wijnen van topwijnmaker Daniel Landi in voorverkoop


Belangrijk nieuws!

Vanaf dit jaar verkopen wij de wijnen van Comando G in voorverkoop.
U kan ze nu aankopen met voorverkoop korting en krijgt ze geleverd in oktober van dit jaar. (prijzen excl. BTW)

De zeldzame wijnen van Daniel Landi zijn niet alleen toppers in het glas, maar zullen in een paar jaar ook op veilingen de allerhoogste viool spelen…

 

Daniel Landi is op nauwelijks 15 jaar tijd, uitgegroeid tot de ster-wijnmaker van Spanje én de revelatie van het gebied Sierra de Gredos. U weet dat wij de laatste jaren sterk hebben moeten snoeien in de allocaties van zijn verschillende topwijnen.

Zowel in 2019, 2020 als in 2021 zijn de oogsten zeer beperkt geweest door vorstschade en/of brand. Wij zijn echter één van zijn eerste exportlanden en hebben bekomen dat hij heel wat verdelers en landen heeft laten vallen ten voordele van zijn importeurs van het eerste uur. Voorwaarde is wel dat wij ervoor zorgen dat al zijn wijnen op voorhand in de markt gezet worden.

Wij kunnen u nu dus de wijnen in voorverkoop aanbieden, met een korting op de normale prijs. Wees er snel bij, want de kwantiteiten zijn nog steeds erg beperkt! (prijzen excl. BTW)

Er zijn ook een aantal nieuwigheden:

  • La Breña 1er Cru 2020 hebben wij voor de eerste maal. Het betreft een 100% Garnacha van een wijngaard dichtbij Rumbo al Norte.
  • Camino del Pilar 2020 is een witte wijn die voor de eerste maal gemaakt is van Albillo. Dit is een wijn onder flor met een apart karakter.
  • Tot nog toe waren de cru’s “Reventon” en “Iruelas” gebotteld onder zijn eigen naam. Deze komen nu ook uit onder het “Comando G” label
  • De wijngaarden van “Cantos del Diablo” en “Las Uvas de la Ira” komen vanaf dit jaar uit onder een nieuw label van Méntrida in een nieuw project dat hij samen met één van zijn beste vrienden doet. Hiervan wordt u nog op de hoogte gehouden.

2020 was een fris jaar, met weinig kwantiteit door voorjaarsvorst. Niet de fraîcheur van de 2016, maar ergens tussen 2016 en 2019 in. Tot nog toe enkel zeer lovende kritieken. De 2020 wijnen zijn nog niet gescoord, maar zoals u weet waren de scores in het verleden steeds torenhoog en worden zijn wijnen steevast gekwalificeerd als de beste investering in Spaanse wijnen voor de toekomst.

KLIK HIER

 
Invoerder
La Buena Vida
Verlipark, Unit B.1.26, Lichtstraat z/n
2400 Mol
tel. 014/45.13.03
info@labuenavida.be
www.labuenavida.be

 Zoek2022