Meer genieten van betere wijn met wijnschrijver Bruno Vanspauwen
home
|
partner worden / adverteren
|
over wijnkanaal.be
|
naar vierbordjes.be
Wie voert de wijnen in die je zoekt?
Wijnen & gerechten
Tips voor wijnen bij ingrediënten en gerechten
Tandoori
Rosé en lichtzoete wijn (Vouvray of Montlouis demi-sec, riesling halbtrocken uit Duitsland) worden vaak aanbevolen.
Maar rode wijn met tannine (een bordeaux uit Côtes de Blaye of Fronsac bvb.) past verrassend goed bij pikante gerechten.
Zoek
Rubriek
Algemeen
Aperitief
Charcuterie
Gerechten (Aziatische)
Gerechten (Belgische)
Gerechten (Britse en Amerikaanse)
Gerechten (Duitse en Oostenrijkse)
Gerechten (Franse)
Gerechten (Griekse en Oost-Europese)
Gerechten (Italiaanse)
Gerechten (Noord-Afrika en Midden-Oosten)
Gerechten (Spaanse en Zuid-Amerikaanse)
Groenten %26 kruiden
Kazen
Nagerechten
Nagerechten (met chocolade)
Nagerechten (met fruit)
Schaal- en schelpdieren
Vis
Vlees (gevogelte)
Vlees (ingewanden)
Vlees (rood)
Vlees (wit)
Wild (haarwild)
Wild (vederwild)