Meer genieten van betere wijn met wijnschrijver Bruno Vanspauwen
home
|
partner worden / adverteren
|
over wijnkanaal.be
|
naar vierbordjes.be
Wie voert de wijnen in die je zoekt?
Wijnen & gerechten
Tips voor wijnen bij ingrediënten en gerechten
Profiterolles
Door de chocolade gaan profiterolles goed samen met madeira (boal of malmsey), Banyuls en Maury (uit Roussillon), en zoete donkerkleurige sherry (amontillado of oloroso).
Zoek
Rubriek
Algemeen
Aperitief
Charcuterie
Gerechten (Aziatische)
Gerechten (Belgische)
Gerechten (Britse en Amerikaanse)
Gerechten (Duitse en Oostenrijkse)
Gerechten (Franse)
Gerechten (Griekse en Oost-Europese)
Gerechten (Italiaanse)
Gerechten (Noord-Afrika en Midden-Oosten)
Gerechten (Spaanse en Zuid-Amerikaanse)
Groenten %26 kruiden
Kazen
Nagerechten
Nagerechten (met chocolade)
Nagerechten (met fruit)
Schaal- en schelpdieren
Vis
Vlees (gevogelte)
Vlees (ingewanden)
Vlees (rood)
Vlees (wit)
Wild (haarwild)
Wild (vederwild)