Meer genieten van betere wijn met wijnschrijver Bruno Vanspauwen

Koop als eerste de primeurwijnen van Bordeaux

31 mei 2023

Koop als eerste de primeurwijnen van Bordeaux


Omdat Bordeaux in waarde stijgt
 
… koop als eerste de primeurwijnen
 
 

Beste klant

2022 was in de Bordeauxstreek het droogste jaar sinds 1959, het begin van de metingen. Er waren liefst vijf hittegolven na elkaar. Van mei tot en met de oogst van de druiven was het puffen geblazen. Wat zijn de gevolgen daarvan voor de wijn?

Tijd om ter plaatse de primeurs te gaan proeven. In Bordeaux bepaal ik elk voorjaar welke wijn onze zaak zal aankopen én welke niet. De cruciale vraag? Of ik mijn klanten de raad kan geven te investeren in deze jaargang.

 
 
… gelukkig heb ik goed nieuws
 
 

Gezien het warme weer van vorig jaar kunnen we spreken van een mirakel. Zowel de rode als witte wijnen hebben alles in zich om uit te groeien tot ware parels.

En nog beter nieuws: je krijgt de kans om deze exclusieve wijnen als eerste in te kopen. Rekening houdend met wat we vandaag kunnen voorspellen, zal de ingekochte wijn de volgende jaren alleen maar stijgen in waarde.

Nu reageren is de boodschap. Primeurwijnen van het zonovergoten oogstjaar 2022 zijn maar beperkt verkrijgbaar. Daardoor zullen ze razendsnel uitverkocht zijn. 

Koop je in, dan profiteer je van aantrekkelijke prijzen. De Bordeaux van 2022 heeft nog twee jaar nodig voordat hij gebotteld en uitgeleverd wordt.

 
 
… bestel vanaf 12 mei
 
 

De eerste primeurwijnen bestellen kan vanaf vrijdag 12 mei. In de lijsten op onze site vind je van elke wijn de omschrijving én onze score. Download de bestellijst, vul in en stuur terug naar wijnen@dulst.be, of bel je bestelling door naar 016 40 10 28.

Belangrijk: De lijst met primeurwijnen wordt elke vrijdag geactualiseerd en gepubliceerd op onze website. We voegen wekelijks nieuwe primeurwijnen toe en schrappen de wijnen die uitverkocht zijn.

Hou daarom de lijst primeurwijn goed in de gaten. Meerdere bestellingen zijn mogelijk. Op het einde van de primeurverkoop bundelen we al je bestellingen en krijg je een overzicht van de bestelde wijn.

Op Bordeaux 2022, op je gezondheid!

Marc Dulst

KLIK HIER

Invoerder
Dulst Wijn met Advies
Bierbeekstraat 21
3052 Blanden
tel. 016/40.10.28
wijnen@dulst.be
www.dulst.be

 Zoek2024