Meer genieten van betere wijn met wijnschrijver Bruno Vanspauwen
home
|
partner worden / adverteren
|
over wijnkanaal.be
|
naar vierbordjes.be
Wie voert de wijnen in die je zoekt?
Wijnen & gerechten
Tips voor wijnen bij ingrediënten en gerechten
Pladijs (schol)
Een onderschatte vis die heel lekker kan zijn, maar die niet zo makkelijk te bakken is omdat hij snel uit elkaar valt.
Door zijn textuur past hier een witte wijn bij met wat vettigheid, zoals een chardonnay of chenin blanc.
Zoek
Rubriek
Algemeen
Aperitief
Charcuterie
Gerechten (Aziatische)
Gerechten (Belgische)
Gerechten (Britse en Amerikaanse)
Gerechten (Duitse en Oostenrijkse)
Gerechten (Franse)
Gerechten (Griekse en Oost-Europese)
Gerechten (Italiaanse)
Gerechten (Noord-Afrika en Midden-Oosten)
Gerechten (Spaanse en Zuid-Amerikaanse)
Groenten %26 kruiden
Kazen
Nagerechten
Nagerechten (met chocolade)
Nagerechten (met fruit)
Schaal- en schelpdieren
Vis
Vlees (gevogelte)
Vlees (ingewanden)
Vlees (rood)
Vlees (wit)
Wild (haarwild)
Wild (vederwild)