Meer genieten van betere wijn met wijnschrijver Bruno Vanspauwen
home
|
partner worden / adverteren
|
over wijnkanaal.be
|
naar vierbordjes.be
Wie voert de wijnen in die je zoekt?
Wijnen & gerechten
Tips voor wijnen bij ingrediƫnten en gerechten
Heek
Heek (ook wel "mooie meid" genoemd) doet aan kabeljauw denken. Het visvlees is smakelijk, eerder zacht en valt makkelijk uit elkaar in verse toestand, maar verstevigt tijdens de bereiding.
Suggesties: chardonnay of een witte Côtes du Rhône.
Zoek
Rubriek
Algemeen
Aperitief
Charcuterie
Gerechten (Aziatische)
Gerechten (Belgische)
Gerechten (Britse en Amerikaanse)
Gerechten (Duitse en Oostenrijkse)
Gerechten (Franse)
Gerechten (Griekse en Oost-Europese)
Gerechten (Italiaanse)
Gerechten (Noord-Afrika en Midden-Oosten)
Gerechten (Spaanse en Zuid-Amerikaanse)
Groenten %26 kruiden
Kazen
Nagerechten
Nagerechten (met chocolade)
Nagerechten (met fruit)
Schaal- en schelpdieren
Vis
Vlees (gevogelte)
Vlees (ingewanden)
Vlees (rood)
Vlees (wit)
Wild (haarwild)
Wild (vederwild)