Meer genieten van betere wijn met wijnschrijver Bruno Vanspauwen

Eric Soler: een biodynamisch wijnproject met topscores

15 mei 2021

Eric Soler: een biodynamisch wijnproject met topscores


Enric Soler is een vrij onbekende naam in ons gamma. Daar is een logische verklaring voor: in een normaal jaar hebben wij zeer weinig flessen van dit wijnhuis in ons gamma. Deze flessen werden dan ook hoofdzakelijk verdeeld over de beste gastronomische restaurants van België.
Dat betekende tot vorig jaar dat wij NUN enkel verkochten op reservatie en wij geen flessen op voorraad hadden buiten deze gastronomische reservaties.
 
De wijnen van Enric Soler zijn de hoogst scorende witte wijnen van Spanje, samen met die van Rafael Palacios uit Valdeorras.
Het zijn echte witte bewaarwijnen, die de vergelijking met de grote witte Bourgognes makkelijk aankunnen.
Bovendien werkt Enric volledig biodynamisch. Daardoor hebben de wijnen een gastronomisch karakter, met een elegante mineraliteit en een belangrijk bewaarpotentieel.
 
Het goede nieuws is dat wij door Corona, onze beperkte allocatie bijna konden verdubbelen! Dit omdat heel wat markten het tijdens Corona lieten afweten. Bovendien hebben wij nog wat extra flessen 2018 bij kunnen kopen. Niettemin blijft het maximum aantal per klant voor de NUN 2019 beperkt tot 12 flessen!

Zoals steeds: wilt u zeker zijn van uw aankoop, bestel dan zo snel mogelijk via de website.
 
Wilt u meer weten over Enric Soler en zijn wijnen? KLIK HIER

 



Invoerder
La Buena Vida
Verlipark, Unit B.1.26, Lichtstraat z/n
2400 Mol
tel. 014/45.13.03
info@labuenavida.be
www.labuenavida.be

 



Zoek



2024