Meer genieten van betere wijn met wijnschrijver Bruno Vanspauwen

Nog altijd "one of Spain's greatest red wines" volgens The Wine Advocate

31 januari 2023

Nog altijd "one of Spain's greatest red wines" volgens The Wine Advocate


Clos de l’obac en Miserere 2013, de pioniers van Priorat.

volgens Parker “One of Spain’s greatest red wines”!

Wat een herinneringen! In 1994 toen ik voor de eerste maal als 24-jarige snotneus bij dit topdomein aanbelde en en passant de exclusiviteit voor distributie in België mee naar huis nam. En dan 2 weken geleden, onze verticale tasting in aanwezigheid van Carles Pastrana himself.

We begonnen onze verkoop in 1995 met millésime 1992. Toen al grootse wijnen en vandaag nog steeds één van onze allergrootste klassiekers uit de portfolio.

De verticale tasting van zowel Clos de l’obac als Miserere 14 dagen geleden eindigde net met dit eerste millésime op de Belgische markt: 1992. En tot onze grote verrassing: nog steeds fantastisch met een mooie evolutie en dito complexiteit.

Vandaag kunnen zij het zich permitteren om hun laatste millésime bijna 10 jaar na botteling op de markt te brengen. Dat is pas een luxe voor de consument! In ons hele gamma is er enkel nog Vega Sicilia die dit kan doen met hun Unico.

Wij hebben dus nu de Clos de l’Obac en Miserere 2013 binnen gekregen. Zeer mooi gerijpte wijnen met nog minstens 20 jaar toekomst voor de boeg.

KLIK HIER

Invoerder
La Buena Vida
Verlipark, Unit B.1.26, Lichtstraat z/n
2400 Mol
tel. 014/45.13.03
info@labuenavida.be
www.labuenavida.be

 Zoek2023