Meer genieten van betere wijn met wijnschrijver Bruno Vanspauwen

Wijnrestaurant/bar/winkel Bierhalle: de grootste drankenwinkel van BelgiŽ

Bierhalle: de grootste drankenwinkel van BelgiŽ

Deze winkel van Nicolas De Groote is met zijn 2.500 vierkante meter de grootste gespecialiseerde drankenwinkel van ons land. Ondanks de naam Bierhalle wordt hier heel wat meer dan bier verkocht: ook wijn, sterke dranken, likeuren en aperitieven. Bierhalle heeft een ervaring van ruim 45 jaar en verhuisde in 2013 naar de huidige locatie.

In de vernieuwde wijnafdeling worden liefst 400 verschillende wijnen aangeboden uit 16 wijnlanden, zowel uit Europa als de Nieuwe Wereld. U vindt er ook heel wat bekende champagnemerken. Geschoolde sommeliers staan klaar om u te helpen uw keuze te maken. Er staat ook een wijnserveerkast in de winkel, waardoor u zonder probleem een van de geselecteerde wijnen kunt proeven.
 
Bierhalle richt zich tot particulieren maar bedient ook vele restaurants, brasserieën, bars en cafés, vooral uit de Gentse regio. Steeds meer evenementen en feesten doen een beroep op Bierhalle om de dranken te selecteren en te leveren.

De winkel beschikt over een ruime parking zodat u makkelijk uw inkopen kan doen en inladen. In de winkel worden regelmatig degustaties georganiseerd.Gegevens
Bierhalle: de grootste drankenwinkel van BelgiŽ
Brusselsesteenweg 153A
9090 Melle
tel. 09/230.88.44
info@bierhalle.be
www.bierhalle.be