Meer genieten van betere wijn met wijnschrijver Bruno Vanspauwen

Nieuwe eigenaar Wijnhuis Vanden Bulcke nodigt uit

van 20 april tot en met 23 april 2018

Nieuwe eigenaar Wijnhuis Vanden Bulcke nodigt uit


Wij nodigen u graag uit op onze Lente Open Fles van vrijdag 20 april tot en met zondag 22 april (in onze vestiging in Stabroek ook op maandag 23 april).
 
De Loire-wijnen staan deze keer centraal, de meest uitgestrekte regio in Frankrijk en vooral gekend voor zijn frissere wijnen. René Papin van Château Pierre-Bise (Anjou) komt zijn topwijnen voorstellen. Nog exclusiever is Domaine de la Chevalerie (Bourgeuil) dat uitgebreid aan bod komt.
 
Uit het warme zuiden komen Camille Ournac van Château Cesseras & Domaine Coudoulet (Minervois-Languedoc) en Anso Centorame van San Lorenzo (Montepulciano d’Abruzzo).  
 
Daarnaast 12 aantrekkelijke lentepromoties, gekozen uit de vaste waarden in ons assortiment. Blikvanger is Chateau Franc Pipeau, Saint Emilion Grand Cru 2015, dat recent 91 ptn kreeg bij Robert Parker.
 
Voor uw communie, lente- en familiefeesten helpen wij u bij de keuze van passende bubbels en wijnen. Verzorgde Champagne- en wijnglazen kan u gratis gebruiken.
 
Voor en na de Lente Open Fles is een selectie van deze wijnen te proeven tijdens de normale openingsuren.  De aanbiedingen lopen vanaf vandaag tot 10 juni 2018 of uitputting van voorraad.

Invoerder
Wijnhuis Vanden Bulcke
Hugo Verrieststraat 96
8800 Roeselare
tel. 051/22.47.55
info@wijnhuisvandenbulcke.be
www.wijnhuisvandenbulcke.be

 Zoek2019