Meer genieten van betere wijn met wijnschrijver Bruno Vanspauwen

Proefdagen bij nieuwe Italiaanse invoerder

van 01 juni tot en met 03 juni 2018

Proefdagen bij nieuwe Italiaanse invoerder


Na een geweldig openingsfeest overtroffen ook de eerste levensmaanden van Decanto onze verwachtingen. We mochten reeds tal van wijnliefhebbers verwelkomen in onze winkel en op afgelopen evenementen zagen we dat er volop werd genoten. Het gamma breidde ook uit met vier nieuwe tophuizen. Het uitgelezen moment om jullie een gezellige en boeiende zomerdegustatie aan te kondigen.

Naast een uitgelezen selectie van nieuwigheden en promoties zetten we het wijnhuis Selvapiana uit Chianti Rufina (Toscane) in de kijker. Wijnmakers Federico Giuntini en zoon reizen naar Asse om jullie in hoogsteigen persoon over de wijnen te vertellen. Ze willen de wereld tonen hoe mooi de wijnen uit hun Toscaanse wijnstreek kunnen ouderen. Daarom zullen er vijf verschillende jaargangen van de Chianti Rufina te proeven zijn. Om jullie zintuigen nog meer te verwennen openen we ook enkele oude jaargangen van de Chianti Rufina Riserva 'Bucerchiale' en de 2015 in primeur.

Praktisch
Degusteer tot 30 wijnen van Italiaanse topwijnmakers.
Maak kennis met wijnmaker Federico Giuntini en zoon van Selvapiana en hun verhaal.
Proef vijf verschillende jaargangen van de Chianti Rufina en de Rufina Riserva 'Bucerchiale'.
We zien u graag vrijdag 1 juni 18u-22u, zaterdag 2 juni 10u-20u of zondag 3 juni 14u-20u in onze winkel te Brusselsesteenweg 137, Asse.

Deelname aan de degustatie is gratis en er is geen inschrijving vereist. Bij aankoop van 12 flessen bieden we een optie gratis levering. In de onmiddellijke omgeving van onze winkel vindt u ruim parkeergelegenheid.

We hopen van harte u te mogen verwelkomen in onze wijnwinkel in Asse.Invoerder
Decanto
Brusselsesteenweg 137
1730 Asse
tel. 0477 83 07 26
info@decanto.be
www.decanto.be

 Zoek2019