Meer genieten van betere wijn met wijnschrijver Bruno Vanspauwen

Gratis degustatie in de grootste drankenwinkel van ons land

van 24 november tot en met 25 november 2017

Gratis degustatie in de grootste drankenwinkel van ons land


Op 24 en 25 november organiseert de drankenwinkel Bierhalle een degustatie waardoor u vrijblijvend kennis kan maken met het uitgebreide assortiment.

Deze winkel van Nicolas De Groote is met zijn 2.500 vierkante meter de grootste gespecialiseerde drankenwinkel van ons land. Ondanks de naam Bierhalle wordt hier heel wat meer dan bier verkocht: ook wijn, sterke dranken, likeuren en aperitieven. Bierhalle heeft een ervaring van ruim 45 jaar en verhuisde in 2013 naar de huidige locatie.

In de vernieuwde wijnafdeling worden liefst 400 verschillende wijnen aangeboden uit 16 wijnlanden, zowel uit Europa als de Nieuwe Wereld. U vindt er ook heel wat bekende champagnemerken. Geschoolde sommeliers staan klaar om u te helpen uw keuze te maken. Er staat ook een wijnserveerkast in de winkel, waardoor u zonder probleem een van de geselecteerde wijnen kunt proeven.
 
Bierhalle richt zich tot particulieren maar bedient ook vele restaurants, brasserieën, bars en cafés, vooral uit de Gentse regio. Steeds meer evenementen en feesten doen een beroep op Bierhalle om de dranken te selecteren en te leveren.

De winkel beschikt over een ruime parking zodat u makkelijk uw inkopen kan doen en inladen. In de winkel worden regelmatig degustaties georganiseerd.

Adres: Bierhalle, Brusselsesteenweg 153A, 9090 Melle, tel. 09/230.88.44, www.bierhalle.be



Invoerder

 



Zoek



2024