Meer genieten van betere wijn met wijnschrijver Bruno Vanspauwen

Wijninvoerder Wijnmakelaarsunie

Wijnmakelaarsunie

Indrukwekkende catalogus

De catalogus, de verkoopcijfers, het aantal personeelsleden en de grote wijnkelders spreken voor zich: Wijnmakelaarsunie is een van de grootste wijninvoerders van ons land. John Monard richtte het bedrijf op in 1979, vandaag helpen zijn twee zonen mee in de zaak.

De vader van John was een zelfstandig wijnagent, de passie voor wijn werd hem dus al vroeg ingelepeld. Hij begon in de zaak van zijn vader te werken, maar zijn ambitie reikte verder: hij wilde een eigen volwaardige wijninvoerzaak en richtte Wijnmakelaarsunie op.

Naar Bordeaux en Bourgogne trekken om wijnen te importeren, was toen nog pionierswerk. En het feit dat John Monard er zo vroeg bij was, heeft ervoor gezorgd dat hij vandaag zoveel topdomeinen in portefeuille heeft. Nadien begon hij ook andere Franse wijnstreken te exploreren.

Nog altijd is Wijnmakelaarsunie vooral bekend om zijn indrukwekkende Franse catalogus, met een duidelijke focus op Bordeaux en Bourgogne. Al groeit het aanbod ook van wijnen uit andere landen zoals Italië. John Monard heeft een prachtige zaak uitgebouwd, een referentie in ons land.

De degustatiedagen van Wijnmakelaarsunie zijn altijd een feest voor de wijnliefhebber, want je kan er ook grote namen uit de wijnwereld proeven.Gegevens
Wijnmakelaarsunie
Sluisstraat 84-86
3590 Diepenbeek
011/23.06.10
info@wijnmakelaarsunie.be
www.wijnmakelaarsunie.be